Madeira Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Madeira

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$11
PER DAG
9
PER DAG
Madeira Autoverhuur - Vanaf 11 USD / Vanaf 9 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Madeira

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Madeira

4.5 stars

4.5 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 1234 op onze klantenquête..

4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 

Everything was alright, contact with the company and car perfect. I just see one mistake when you want to rent the car you don’t see the full price and return deposit for car. I would love to see everything and every price before I’m going rent a car that I will not be surprise too much when they say me the full price.

-

De Madeira Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Madeira.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Madeira en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Huren van een auto naar Madeira Island tour in stijl

Madeira airport, informeel ook bekend als Funchal Airport is een internationale luchthaven gevestigd op het eiland Madeira, Portugal. Het is gelegen op 13 km afstand van de stad Funchal. De luchthaven was berucht om zijn korte start-en landingsbaan, die aanvoer was berucht zelfs voor deskundige piloten. Deze is echter later uitgebreid tot 200 m.

Krijgen van de luchthaven van Madeira

Dus u bent geland met uw vliegtuig, en wat nu? Er zijn verschillende manieren om vanaf de luchthaven naar de plaats van bestemming te reizen. U kunt gebruik maken van een bus, een taxi of u kunt een auto huren bij een verhuurbedrijf. Aan de voorzijde van de aankomsthal op niveau 0 vind u de taxi's, deze hebben een meter en ook de bagage zal per stuk worden betaald. De bus die vanaf de luchthaven vertrekt rijdt 11 keer per dag.

De bussen en taxi's rijden maar hebben een gebruiksaanwijzing. Wanneer je met de bussen vroeg aankomt wordt er gewacht tot de bus geheel vol is voor deze zal vertrekken. De taxi's zijn aan de andere kant vrij duur, zeker wanneer u naar een wat verdere bestemming reist. Daarnaast wordt er nog voor elk stuk bagage geld gerekend. Wat de mogelijkheid tot het huren van een auto openlaat als een van de beste mogelijkheden. Het zal u geld besparen en tijd. Er zijn genoeg voordelige auto verhuurbedrijven in de omgeving waar u gemakkelijk een auto kunt huren. 

Opties op de luchthaven parkeren auto

Luchthaven van Madeira heeft zowel korte en lange termijn parkeermogelijkheden. Op parkeerplaats 0 kunt bijvoorbeeld op korte termijn parkeren voor auto's onder de 3,5 ton. Op parkeerplaats één is het mogelijk om voor 15 minuten te parkeren en andere parkeergarages als 5, 6 en 7 bieden lang parkeren aan. De eerste 45 minuten zijn gratis voor klanten.

Er zijn een paar verkeersregels die u in gedachten moet houden bij het rijden in Portugal. Als u besloten heeft om te gaan door de autoverhuur optie, neem de tijd om vertrouwd te raken met de volgende;

 • Altijd rijden met een geldig rijbewijs.
 • Drinken en rijden is strikt verboden. Alcohol mag niet meer bedragen dan 0,5 mg/ml
 • Boetes dienen ter plaatse betaald te worden
 • Kinderzitjes zijn verplicht voor kinderen onder de 12 jaar
 • Veiligheidsgordels zijn verplicht
 • Minimum leeftijd om te rijden is 18 jaar, maar alleen met een geldig rijbewijs
 • Maximum snelheid van 120km/h op snelwegen, 90-100km/h op openbare wegen, 50 km/h in steden
 • Altijd rechts rijden

Toeristische attracties in Madeira

Madeira is groot, en heeft een grote verscheidenheid aan toeristische bestemmingen. Het is een eiland dat veel heeft te bieden voor haar bezoekers. Toeristen die op vakantie naar dit prachtige eiland komen worden aangetrokken tot enkele van de spectaculaire bezienswaardigheden zoals stranden, bad complexen, wandelpaden, zeilen en nog veel meer.

De hoofdstad Funchal is waar de meeste actie van Madeira is gecentreerd, wanneer u een onvergetelijk ervaring wilt opdoen, huur dan een auto en verken de vele charismatische steden samen met vissersdorpen zoals Curral das Freiras, Porto Moniz en Camara de Lobos.

De Madeira Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Madeira over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Madeira.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Madeira.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Madeira. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Madeira met dagprijzen

  Luchthaven
  • Madeira Santa Cruz Luchthaven
    Stad
    • Madeira
    • Sao Joao Da Madeira

    Een deel van Ecommerce Group Ltd